Tekemiäni töitä kts. linkit alla

HUONEKALUT

Uuden verhoilun voit teettää vanhalle tai uudelle huonekalulle. Vanhan huonekalun verhoilun lisäksi voi olla tarvetta myös isompaan remonttiin. 

Vanhoissa nojatuoleissa on usein jouset, jotka saattavat olla vaihdon tarpeessa. Lisäksi huonekalun pehmusteita ym. uusitaan tarvittaessa. Näin vanhastakin huonekalusta saadaan taas pitkäksi aikaa uusi katseen vangitsija piristämään kodin sisustusta. 

Kunnostan huonekalut vanhaa kunnioittaen ja perinteisellä tavalla, mikäli huonekalu sen vaatii.

Facebookista löytyy ajankohtaista tietoa ja enemmän kuvia töistäni. Alla olevan linkin kautta pääset katsomaan myös töitäni. 

IRTOPÄÄLLISET

Irtopäällisen voi teettää nojatuoliin, sohvaan tai vaikka ruokatuoleihin. Tarranauhoilla päällisen saa pysymään kiinni hyvin huonekalun rungossa.

Olen tehnyt paljon päällisiä ruokatuoleihin ja sohviin. Aina ei tarvitse ostaa uutta sohvaa. Etenkin jos on mieltynyt vanhaan. 

Kun vanhaan sohvaan teettää päälliset, saa mieleisensä kankaan. Eikä tarvitse lähteä huonekalukauppoja kiertämään. Vaikka löytäisi mieluisen huonekalun, niin usein kangasvaihtoehdot eivät miellytä.

Alla olevan linkin kautta pääset katsomaan töitäni tarkemmin.


VENEEN VERHOILUT


Varhoilen myös veneitä ja asuntovaunuja. Myös moottoripyörien satulat. Erilaiset nahkatyöt onnistuu myös.

Alla olevan linkin kautta pääset katsomaan töitäni tarkemmin. 

MITTATILAUSTYÖT JA KORJAUSOMPELU

Haluatko löytää istuvan mekon tai jakkupuvun? Voi olla joskus mahdotonta löytää sopivaa ja mieleistä. Ja joskus vaan ei ole aikaa lähteä kauppoja kiertämään. Teen myös koirille vaatteita.

Varaa aika ja tule käymään, niin katsotaan yhdessä mitä sinulla oli mielessä. Minun kauttani voi tilata myös kankaat.

Alla olevan linkin kautta pääset katsomaan töitäni tarkemmin.