Tekemiäni töitä (kts. linkkipainikkeet alla)

Nojatuolien ja sohvan uusi verhoilu
Nojatuolien ja sohvan uusi verhoilu

HUONEKALUT

Verhoomossa voit teettää uuden verhoilun vanhalle tai uudelle huonekalulle. Vanhan huonekalun verhoilun lisäksi voi olla tarvetta myös isompaan remonttiin. 

Vanhoissa nojatuoleissa on usein jouset, jotka saattavat olla vaihdon tarpeessa. Lisäksi huonekalun pehmusteita ym. uusitaan tarvittaessa. Näin vanhastakin huonekalusta saadaan taas pitkäksi aikaa uusi katseen vangitsija piristämään kodin sisustusta. 

Kunnostan huonekalut vanhaa kunnioittaen ja perinteisellä tavalla, mikäli huonekalu sen vaatii.

Facebookista löytyy ajankohtaista tietoa ja enemmän kuvia töistäni. Alla olevan linkin kautta pääset katsomaan myös töitäni:  https://www.facebook.com/ompeluhuonefi/

IRTOPÄÄLLISET

Irtopäällisen voi teettää nojatuoliin, sohvaan tai vaikka ruokatuoleihin. Tarranauhoilla päällisen saa pysymään kiinni hyvin huonekalun rungossa.

Olen tehnyt paljon päällisiä ruokatuoleihin ja sohviin. Aina ei tarvitse ostaa uutta sohvaa. Etenkin jos on mieltynyt vanhaan. 

Kun vanhaan sohvaan teettää päälliset, saa mieleisensä kankaan. Eikä tarvitse lähteä huonekalukauppoja kiertämään. Vaikka löytäisi mieluisen huonekalun, niin usein kangasvaihtoehdot eivät miellytä.

Alla olevan linkin kautta pääset katsomaan töitäni tarkemmin.

Irtopäällinen nojatuolissa.
Irtopäällinen nojatuolissa.


VENEEN VERHOILUT


Varhoilen myös veneitä ja asuntovaunuja. Myös moottoripyörien satulat. Erilaiset nahkatyöt onnistuu myös.

Alla olevan linkin kautta pääset katsomaan töitäni tarkemmin.