Verhoomon arkea

Nyt meillä myös Nevotexin kankaiden edustus

Verhoomon kangasnäytteiden valikoima laajenee ruotsalaisen Nevotexin kangasedustuksen myötä. Halusin ottaa Nevotexin toiseksi vaihtoehdoksi Lauritzonin rinnalle. Vaikka näillä molemmilla on hyvin paljon samanlaisiakin kankaita tarjolla, niin kummaltakin löytyy hiukan erikoisempiakin kuoseja tai muuten tyylikkäämpiä kankaita.

Nevotexilta löytyy tietenkin hyviä verhoilukankaita sisätiloihin, jotka sopivat huonekaluihin sekä irtopäällisiin. Kankaiden hinnat liikkuvat myös hyvin samoissa ja niistä löytyy sekä edullisempia että hiukan kalliimpia vaihtoehtoja. Verhoilukankaiden hinnat lähtevät monesti 40 eurosta ylöspäin.

Erityisesti pidin Nevotexin ulkokankaiden valikoimasta, joka oli tosi monipuolinen. Meille tulee paljon tilaustyönä ulko- tai puutarhakalusteille ommeltavia irtopäällisiä. Ja näihin löytyi nyt hyviä vaihtoehtoja ja etenkin laaja värivalikoima.

Lisäksi teemme paljon veneiden sekä sisä- että ulkotiloihin verhoilua. Näiden kankaiden tulee kestää ennen kaikkea auringonvaloa, mutta lisäksi vielä kosteutta sekä erilaisten lämpötilojen vaihtelua. Lisäksi löytyy tietenkin myös ihan vedenpitäviä kankaita sekä kuomu ym. kankaita.

Näiden kahden kangastoimittajan lisäksi on tietenkin aina mahdollista tilata, jonkun toisen yrityksen kankaita. Joten jos on ollut mielessä joku tietty kangas, niin aina kannattaa kysyä, saako tämän meidän kauttamme.

Terveisin Niina Ostin edullisesti puisen vitriinin, jossa on ikkunaruudulliset ovet. Puu oli omaan makuun hiukan liian kellastunut ja halusin saada kaapille modernimman ilmeen. Ja koska kaappi on puinen, niin mielestäni sen oma kaunis pinta sai näkyä ja siksi päätin maalata kaapin kuultavaksi enkä peittää sen omaa persoonallista ilmettä.

Verhoomo kierrättää kaiken mahdollisen ylijäämän ym. käyttökelpoisen jätteen, joten kaikki mahdollinen materiaali otetaan hyötykäyttöön. Osa materiaaleista pääsee esimerkiksi paikallisiin päiväkoteihin askartelutarpeiksi.

Tervetuloa Verhoomo Villakölhin ompeluhuoneen blogiin. Kerron täällä verhoilijan arjesta ja työstä.