Verhoomon arkea

Pitkään olin suunnitellut tekeväni jotain uutta ilmettä eteisen valkoiselle pöydälle. Olin sen jo kertaalleen maalannut valkoisella maalilla, koska pinta oli likainen ja kulunut.

Verhoomon kangasnäytteiden valikoima laajenee ruotsalaisen Nevotexin kangasedustuksen myötä. Halusin ottaa Nevotexin toiseksi vaihtoehdoksi Lauritzonin rinnalle. Vaikka näillä molemmilla on hyvin paljon samanlaisiakin kankaita tarjolla, niin kummaltakin löytyy hiukan erikoisempiakin kuoseja tai muuten tyylikkäämpiä kankaita.

Huonekalut kuluvat arkisessa käytössä ja joskus ne tarvitsevat pientä huoltoa. Jos huonekalun kangas on vielä hyvässä kunnossa, niin sen verhoilua ei tarvitse uusia tai käyttää verhoomon palveluita.

Ostin edullisesti puisen vitriinin, jossa on ikkunaruudulliset ovet. Puu oli omaan makuun hiukan liian kellastunut ja halusin saada kaapille modernimman ilmeen. Ja koska kaappi on puinen, niin mielestäni sen oma kaunis pinta sai näkyä ja siksi päätin maalata kaapin kuultavaksi enkä peittää sen omaa persoonallista ilmettä.

Verhoomo kierrättää kaiken mahdollisen ylijäämän ym. käyttökelpoisen jätteen, joten kaikki mahdollinen materiaali otetaan hyötykäyttöön. Osa materiaaleista pääsee esimerkiksi paikallisiin päiväkoteihin askartelutarpeiksi.

Tervetuloa Verhoomo Villakölhin ompeluhuoneen blogiin. Kerron täällä verhoilijan arjesta ja työstä.