Kierrättäminen

23.11.2021

Kierrättäminen

Verhoomo kierrättää kaiken mahdollisen ylijäämän ym. käyttökelpoisen jätteen, joten kaikki mahdollinen materiaali otetaan hyötykäyttöön. Osa materiaaleista pääsee esimerkiksi paikallisiin päiväkoteihin askartelutarpeiksi.

Shops2Hubs - Kierrätyskeskus 2.0 -hanke

Villakölhin ompeluhuone on ollut nyt vuoden verran mukana Shops2Hubs -hankkeessa. Yhteistyö Kierrätyskeskuksen kanssa on avannut uusia ovia, joiden avulla olen voinut kehittää yritystäni. Ompeluhuone voi tarvittaessa hyödyntää mm. ylijäämäkankaita, joita Kierrätyskeskukseen tulee kangastoimittajilta.

Lisäksi minulla on verkkokauppa, johon valmistan sekä uusista, että kierrätetyistä kankaista sisustustuotteita. Pääsen myös käyttämään osan verhoomon ylijäämäkankaista verkkokaupan materiaaleiksi.

Aamunkoi interiorin kaupasta löytyy erilaisia tuotteita kodin sisustamiseen. Aamunkoi interiorille myönnettiin lokakuussa Avainlippu -merkki. Tästä olen todella iloinen, sillä saan tunnustusta myös työlleni ja itselleni tärkeä kierrättäminen näkyy positiivisella tavalla ulospäin.

"Tuote voi saada Avainlipun käyttöoikeuden, jos se on valmistettu Suomessa. Lisäksi tuotteen kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia. Kotimaisuusaste tarkoittaa suomalaisten kustannusten osuutta tuotteen tai palvelun omakustannusarvosta."

Tervetuloa tutustumaan myös verkkokauppaani: www.aamunkoi.fi

Terveisin Niina 

Suomessa käsinvalmistetut tuotteet - Aamunkoi interior.
Suomessa käsinvalmistetut tuotteet - Aamunkoi interior.